Om
Kompetencer
Jeg tager mig alle former for opgaver,
til både private og virksomheder.
Portræt (Enkelt- Familie), Fashion/Mode
Produktfotos i studie og On Location
Konfirmation, Bryllup, fest, Fødselsdage, sport,
Diverse Begivenheder
Support 24/7
Du kan henvende dig per mail, facebook beskeder (Messenger) eller sms, 24 timer/døgn, 7 dage om ugen.
Alle henvendelser bliver behandlet og besvaret hurtigst muligt, også i weekend eller helligedage.
Fotografen
Min passion for fotografi startede da jeg var 11 år gammel og fik mit første kamera, et Kodak Disk, og mine kompetencer og erfaring har udviklet sig siden efter lige over 40 år bag kameraet. AccessFoto blev dannet i 2009 da jeg valgte at blive selvstændig freelance fotograf, og undervise i foto. I dag er jeg udstyret til at kunne håndtere alle fotografiske arbejde, med 4 forskellige kameraer og objektiver der rækker fra 8mm til 600mm.
I studiet arbejder jeg med 3 Godox ``D300`` studielamper, diverser softbox og baggrund og flere flashs, der giver muligheder til mange forskellige lysopsætning.