PRIVAT UNDERVISNING

Dette kursus er til dig der har nogle specifike mangler eller spørgsmål og som vil måske, lære at bruge dit kamera, hvordan fungerer et blitz, lære om et sætte et hjemme studie, eller m.m., men du kan desværre ikke finde det rigtige kursus eller passer din kalender bare ikke ?

Dette kursus er skræddesyet efter dit behov og din kalender. Om det er om aften eller weekend, vi gennemgår sammen det du ønsker at lære/blive bedre til.

Sted: Studio 6-20, Sæddervej 19, Sædder, 4682 Tureby Pris: 350,- kr. / påbegyndt time (minimum 2 timer) – Pakke 4 timer (kan vælges som 2×2 timer): 1.200,- kr.

Sted: På din adresse (på Sjælland) Pris: 450,- kr. / påbegyndt time (min. 2 timer) – Pakke 4 timer (kan vælges som 2×2 timer): 1.600,- kr.
ARBEJDE I STUDIE (Introduktion)

Dette kursus er til dig der gerne vil have en forståelse om lyssætning og indstillinger af diverser lyskilde. Vi snakker om kamera indstillinger til studie arbejde og med små øvelser vil du lære at bruge dit kamera i studie, hvordan fungerer et blitz, lære om at sætte et hjemmestudie, og m.m.

Dette kursus handler primært om alm. portræt og produktfotografering på en basis niveau.

Dette kursus er skræddesyet efter dit behov og din kalender, om det er om aften eller weekend.

Antal deltagere: 1-3 Sted: Studio 6-20, Sæddervej 19, 4682 Tureby Pris: 650,- kr./deltagere (Kursus varer ca. 3 timer)


FOTOKURSUS BEGYNDERE

Den grønne plet, eller grønne firkant, er det lille symbol på de moderne DSLR, der indstiller kameraet til fuldautomatisk virkemåde.

Dette kursus er til dig, der har lyst til selv at tage kontrollen over dit kamera.

Vi gennemgår standard parametre, og skaber forståelse for virkningen og påvirkningen af dem.

Dette kursus, “væk fra den grønne plet”, giver dig viden og værktøjer til at indstille dit kamera, for at skabe bedre billeder. Vi prøver diverse metoder med små øvelser, og vurderer resultaterne sammen. Vi snakker også om fotoudstyr og diverse.

Antal deltagere: min. 3

Sted: Sæddervej 19, Sædder, 4682 Tureby Pris: 800,- kr.

Næste dato: kommer snart

Tid: 09:30-14:30

(Vi sørger for vand, kaffe og te. Husk madpakke)